sâmbătă, 12 iulie 2014

Nu-mi plac copiii





Nu-mi plac copiii. Nu-mi plac copiii mici, nu-mi plac copiii mari, nu-mi plac copiii urâți, frumoși, copiii cu ochelari, strâmbi, creți, fără păr, roșcați, nu-mi plac copiii cu cancer, nu-mi plac copiii fără cancer, ăia cu sindromul Down, ăia autiști, ăia care-și pierd dinții, ăia care se scobesc obsesiv compulsiv în nas, ăia care urlă, ăia care repetă chestii, ăia care întreabă chestii, ăia care vorbesc TARE, ăia care tac, ăia plini de viață, ăia morți. 
Nu-mi plac copiii.

Nu-mi plac și nu simt să fac ceva în legătură cu asta. Nu-i găsesc utili sau interesanți. Nu-i găsesc fascinanți sau inteligenți. Nu-mi pasă dacă aleargă și cad cu botul în bordură, nu-mi pasă dacă îi cheamă Mario, Luigi sau Dragon Ball, nu-mi pasă dacă oftic oamenii cu faptul că nu-mi pasă.
Nu-i vreau în preajma mea. Nu-i vreau pe internetul meu, nu mai vreau să-mi invadeze spațiul și buna dispoziție post alcoolică cu poze urâte. Nu pricep albumele întregi cu copilul. Nu pricep cele 614235236+5 de mii de albume cu copilul. Nu e fantastic faptul că doarme, mănâncă și se cacă.
Copiii sunt urâți. Da, chiar și copilul tău e urât. Extraordinar de urât. Ai impresia că e frumos pentru că e al tău și pentru că ai fost lobotomizată când ai fătat. E prost, e hâd și e nefolositor. Și miroase ciudat pentru că asta fac copiii, miros ciudat și au degete lipicioase. Pentru că și le bagă în cur și pe urmă, în gură. 

Nu e inteligent, nu e sclipitor, spune mamacaca repetitiv pentru că TU repeți mamacaca ca să-i dezvolți vocabularul, nu pentru că e inteligent. Nu e gingaș, îngeraș, comoară, e doar omul în forma lui de animal mic.

Nu merge argumentul cu copiii mei pentru că, dacă aș avea unul, ar fi urât, bălos și prost, iar eu aș recunoaște că e urât, bălos și prost și l-aș crește-n beci până n-ar mai fi copil. Abia atunci ne-am putea înțelege.

N-ar trebui să dau bani pe câcaturi de copil, să nu mai fumez iarbă, sau să-mi strice concediul. Aș fi fericit, adică cum sunt acum. Extrem de fericit. Pentru că mă trezesc când vreau, beau bere la cafea, umblu prin casă în pula goală și pun piedică băiețeilor care vin de la grădiniță. 
Iar fetițelor le lipesc gumă de cap.

Nu-mi plac copiii, oamenii, sardinele, Sergiu Nicolaescu și nici frigul. Îmi place pizza.



Share on Facebook

Facebook

52 de comentarii:

  1. Esti prea tare pentru Terra. Ar trebui sa-ti faci o prastie si sa te arunci in spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum articolul, si omul. Te-or batut mult ai tai, sunt convins tai si s-ar putea sa fii atat de egoist incat sa scrii aceste randuri doar pentru ca CEA la care ravnesti are copii ori iti urasti sotia care tocmai a nascut iti si lasa pe cineva insarcinata

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai avut o copilarie grea. Probabil ai tai tocmai te-au scos din beci...te intelegem

    RăspundețiȘtergere
  4. guma in par este odiosenia finala. esti inuman, zau! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți place pizza care are nume? gen Quatro stagioni, Quatro formaggi, trebuie să aibă un număr în față?
      Costel

      Ștergere
  5. nici mie nu-mi plac toti si intotdeauna copiii. pana si pe ai mei ii mai vad cand si cand urati si/sau prosti si/sau enervanti...
    mamicile de comori (ingerasi, sufletel etc etc, in fapt ei fiind niste loaze) trebuie eliminate prin de(lapidare) :D

    iar tu nu trebuie sa te imbuibi cu pizza pentru ca nu-ti plac copiii. s-a inventat vasectomia :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacă aș avea lângă mine una care să urle că vrea moștenitori, da, vasectomia ar fi o soluție. sau i-aș scoate ovarele pe gât.

      Ștergere
    2. Păi și dacă nu urlă, dar doar gândește că vrea copii și într-o seară de prinde beat și rupe prezervativul?

      Ștergere
    3. Și cum ar fi să nu gândească, și să vină cu unul acasă, știi că femeile singure au multe șanse să adopte fără bărbat și să zică că-i al tău?

      Ștergere
  6. Ar trebui să-i dau vară-mii să citească ce-ai scris. Are o loază de vreo 3 luni, urâtă ca noaptea, și o amețit feisbuku de-atâtea poze cu „iubițica mea”, „inima mea” și alte d-astea originale. Cică să dau laic. I-am zis că nu știu io d-astea cu feisbuc...

    RăspundețiȘtergere
  7. si mama a fost copil, si mama are copil, si eu am copil si copilul meu sigur va avea unul. e "shpirala" perfecta a vietii! etapele sunt anoste. cand m-am dus sa-l vad pe al meu la o ora de cand se nascuse, a aparut o mogaldeatza cu ochii de cobalt in brate la o proasta asistenta, mogaldeatza ce misca ochii anormal iar gura se plimba de la o ureche la alta contra oricarei stabilitati logice! apoi cand am reintrat in camera unde erau copii (vrreo 40) toti, absolut toti semanau intre ei! toti erau urati atunci si urlau ca fiarele! dupa elongatii pe orizontala la ambii genunchi am tulit-o la fuga! nu era un Mihnea, erau 40 care semanau perfect intre ei. urati rau! dupa cateva saptamani au mai prins forme! apropos! daca astea tot baga poze in stare de insamantzare ( gravide) cu material produs de un tata-prost sau invers.. pe facebook .. nu inteleg de ce nu merg mai departe cu definitia! arata exact efectul fericit al dragostei materializata prin ditamai in minimala. pai sa arate si artificiile pe tavane!. si prima masturbare! dar... copilul apare din neant tot pe facebook vedeta. uhhh. mestere! berule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi, Mircea, măcar asistenta era bună? Ca între bărbați acum.
      Valentin

      Ștergere
    2. pai dreaq se uita ( cu alti ochi, aia testosteronici) la ea cand era baietul meu in brate la dumneaei? dar am revazut-o peste catva timp! arestata in urma nenorocirii de la maternitatea Giulesti!

      Ștergere
    3. Noh, păi tocmai în excitația aia n-ai aruncat și tu un ochi la sâni să vezi ceva forme, n-ai cum, le ții pentru tine.

      Ștergere
  8. stiu Dinule! si stii sa scrii total! uite cate patime ai bagat in Anonimi! =)))). acum toti Anonimii se caca pe ei sa scrie ceva sa incuie un baiet ce scrie un pamflet! =))). bleah... :) 8 beri +4 Mucegaite

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici mie nu prea imi plac copiii, nou nascutii sunt absolut hidosi si nu pricep de ce toti zic ca sunt frumosi. Dar daca nu mi fac nimic ii las in pace, daca sunt cuminti ii ascult. Mai enervanti sunt parintii, in special aia care zic 'am invatat, am facut, ne am jucat' in loc sa zica numele copilului, sunt retardati rau.

    RăspundețiȘtergere
  10. ai facut sex neprotejat si te-a luat panica?

    RăspundețiȘtergere
  11. :)))))))))
    Vaaaaaai cat de rau !!! :p
    Sunt uratei ce-i drept, când sunt mici. Dar după urmează o perioada amuzanta.
    Eu îmi doresc sa am o chestie mica care sa ma facă sa zâmbesc atunci când îmi gongane:d
    O sa mor de ras când va stalci cuvintele si nu voi posta poze pe fb pt ca nu am si nici nu-mi voi face.
    O sa fiu o mama cul si voi încăpea in hainele de dinaintea sarcinii.
    O sa ma distrez cu pustiul ( sper sa fac băiat ) .
    Si sper ca Norocosul bărbat "posesor " de mine, sa nu sufere de chestii post-natale si sa ma ceara de nevasta pt ca nu voi sti cum sa reactionez si probabil as fugi de acasă . Si mai sper ca o sa vrea sa ne-o tragem in continuare in fiecare zi cel putin o data ca altfel, voi deveni o mamica cu amant :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mă, dar și tu pricepi ironia fină.
      și chiar dac-ai avea tripleți, tot ai pricepe-o.

      Ștergere
  12. Tripleți ???
    Te întreci cu gluma, zău!
    Una e sa naști, alta e sa feti :d

    RăspundețiȘtergere
  13. îți urez să ai parte doar de ceea ce-ți dorești. poftă bună.
    gemini

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce e aia gemini? zodie in gleză?

      Ștergere
    2. consoanele reprezintă inițialele numelui și prenumelor mele, vocalele fac legătura între ele iar ce iese este zodia în/sub care m-am născut. nimic special. limba e cea latină, da' fiindcă-i cam decedată, se poate bifa la engleză.

      Ștergere
  14. ce imaginatie teribila ai :))
    in w-end am fost in vizita la niste pseudo-rude, au un copil de vreo 2 anisori care manaca non-stop, m-am ingrozit pentru ca nimeni nu-l oprea toata lumea se amuza...
    acum nici nu stiu ce e mai rau, sa ai imaginatia ta sau sa traiesti realitatea micutului...eu una fug cat pot de realitate :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasă Dinule ca trece cu berule. Ai punctat dur și curajos intr-un loc în care mulți sunt fragili. De-aia "sutarea.".. :). Ai mail cu berule pe malul dunării

    RăspundețiȘtergere
  16. Berule mucegăite fix vinerea viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte tare articolul. (Si adevarat din punctul meu de vedere, in special partea cu copiii)
    Tot respectul :-D

    RăspundețiȘtergere
  18. Tu ai spus in articol tot ce gandesc eu despre ei , esti genial pur si simplu un exemplu :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Acu ... ca esti prost gramada se vede de la o posta .... da' .... ce ce trebuie sa te si lauzi cu asta, nu inteleg ...

    RăspundețiȘtergere
  20. bai frate, sunt femeie, si totusi, gandesc ca tine.
    parca mi ai scris gandurile, e de rau? nush! dar nici ca mi pasa...

    RăspundețiȘtergere
  21. Niste rude ma cheama mereu sa stau cu fetele lor in ideea ca asa va rasari undeva in mine dorinta de a avea plozi. Adevarul e ca fetele sunt urate si nu stiu lega doua cuvinte nici la 3 ani,,dar ele se cred printese frumoase si destepte (ca asa le-a zis mami). Tot ce imi trece prin cap cand le vad e ca vor avea o adolescenta crunta...si cu atat mai mult nu imi doresc copii...nu ca ele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu sunt tot femeie si 100% de acord cu tine. Bravo. Se pisa si se caca pe ei, urla zi si noapte, strica prin casa, se murdaresc mereu pe ei si in jurul lor, sunt isterici...as putea sa scriu o carte cu lucruri de genul. Si nimeni, nici macar cei care au copii si ii iubesc nu pot spune ca nu am dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte frumos spus! Rezonez cu ceea ce ai scris. Evident ca pare unpunct de vedere egoist. De fapt este. Insa prima lege universala este sa te iubesti pe tine prima data. Apoi pe altii. Unii dintre noi au decis sase opreasca la primul nivel. Nu concep viata cu un borac, fara antrenamente, fara filme, fara plimbari, fara concedii. Exclus. Ca sa nu mai zic ca majoritatea mamelor cand ies cu boracii prin oras au impresia ca sunt centrul universului si toti trebuie sa se dea la o parte si si sa le faca lor loc. Urat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Subscriu. Exprimarea ta este coerenta si justa. Totusi, cred ca dupa afirmatia ca nu iti doresti copii pt ca nu simti este suficienta. Este tot ceea ce conteaza. Motivatiile ulterioare sunt irelevante. Daca nu simti este perfect in regula. Banii, statutul social..etc sunt probabil mici justificari menite sa iti pacalesti mintea. Inima nu doreste copii, punct.
    Curios este ca sunt putini oameni verticali care isi exprima cest punct de vedere clar si net. In societatea actuala esti vazut cumva ca un paria daca nu ai copii si cu atat mai mult daca nu iti doresti sau nu iti plac. Din fericire exista printre noi si individualitati nu numai personalitati. Daca nu stiti cuvantul personalitate vine din grecescul persona care inseamna "masca". Majoritatea oamenilor isi dezvolta personalitatea conform cu cerintele sau"normele" sociatatii. Isi pun mastile care iti confera statut. dar, din fericira, exista si oameni evoluati care au renuntat la masca si spun si fac ceea ce simt. Poate pare prea pompos ceea ce am spus insa daca cititi cu inima vei intelege.
    Eu si sotia mea avem toate conditiile pt a faceun copil, insa nu vrem asta. NU simtim, nu ne plac copii si vrem sa ne continuam evolutia (spirituala mai ales) ca si indivizi. Suntem comozi, un pic boemi si nu concep viata fara tabieturi, fara concediii,fara antrenamente, fara liniste, fara meditatie zen...etc.
    Felicitari celor care se rup de "valorile"impuse de societate, celor care spun ce simt. La final sunt surprins sa vad ca in ultima perioada,in cercul meu de cunoscuti apar tot mai multi oameni carora nu la plac copii si nu isi doresc.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. frate,nu inteleg de ce il injurati atat pe omul asta doar pentru ca si-o zis parerea despre puradei.Da coaie,nici eu nu am copii si am 57 de ani,sunt maritata si imi iubesc sotul si fara copii.Nu am copii pentru ca nu s-a putut dar in mare parte ca nu am vrut.Nu mi-or placut,nu-mi plac,-n-or sa imi placa.Mi se par scarbosi si nefolositori.Nu ma emotionez cand vad un bebelus care baleste de-an pulea si baga tot in gura.Kinderschema spune ca la altii dezgustul e mai puternic de cat ea.Nu imi plac chestiile mici si grase in afara de cainele meu,un Husky siberian care nu e tocmai mic si gras. Toate comentariilee de hate sunt de la oameni cu copii "fericiti"-care ei nu schimba scutece si nu dorm noptile"-pe-asta s-o creda ma-ta! am 57 de ani in puii mei asa ca nuu vreau sa aud despre cum nu am eu copii si de ce.pana mea,nu imi plac

    RăspundețiȘtergere