marți, 1 aprilie 2014

Copil abuzat pe Facebook
Ora  veselă este dedicată astăzi mămicilor de pe întreg teritoriul feisbuchian.
Să începem cu un căldu ros La mlți nia de ziua femeii!!!!

Undeva prin martie a mai născut una din firmă. Din martie până azi, plodul ăla a avut vreo 6 zile de naștere. Asta pe lângă botez, prima băiță, prima căcuță și alte sărbători cu cruce roșie pentru lăuze.

Inutil să spun că femeia e una tip ciupa-ciups, adică are capul mare și corpul mic. 
Și nu iese din solar decât cu arsuri de gradul patru. 

La fel de inutil mi se pare să te bucuri în fiecare zi pe Facebook că ai plod. 

În luna a nouă și-a pus poze cu ea și burta. Adică ea în poziția aia de femeie gestantă, cu o mână pe pubis și cealaltă pe undeva unde ar fi esofagul, cu un zâmbet galeș, că doar arăta lumii cât de însărcinată e ea. Iar lumea se bucura foarte tare de puiul mic și scump, ghemotoc de îngeraș vesel care se cacă de 9 luni într-un uter.

După ce a dat naștere micii flori a pus poze cu ea alăptând. Nu glumesc. Femeile alăptează chiar și pe Facebook. Cu o țâță din aia puternică, strașnică,  neîndurătoare care se continua cu un sfârc smochinit, atașat de borac.

Am uitat să precizez că îl cheamă Alois. Pentru că, dacă ești țăran de câteva generații, plodul tre` să-l botezi cu ceva pompos cum ar fi Eduard, Venețian sau Alois.

Mă amuză chestia asta cu Alois, că-mi sună a tampon. 
Alois cu aripioare. Alois transformă lichidul în gel.

Am mai auzit un nume din ăsta cretin pentru un borac de sex feminin : Analia. 
Mă gândesc că Analia cu Alois chiar se vor înțelege.


Cel mai important e că Alois a avut până acum vreo 6 zile de naștere. Adică, la fiecare 7 zile, câțiva reduși de pe Facebook îi spuneau la mulți ani, șeruiau poze cu tort lângă un plod vânăt și debitau cretinătăți cu barza și fericirea. 


Un calcul simplu îmi spune că Alois va împlini la anu' 48 de ani.
Share on Facebook

Facebook

6 comentarii:

 1. și, în curând, dacă nu are deja, îi vor face propriul cont de facebook! iar mă-sa sigur are poza cu "micuțul" la profil, nu? :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. chiar are. si stii ce e interesant? plodul are mai mult par ca ea. asa s-a nascut. chestie foarte aiurea pentru un vagin (banuiesc)

   Ștergere
 2. Aoleo, eu imi dau demisia din postul de rautacios.
  Dinule esti urzicos rau la scris si spurcat la gura ca leurda fezandata in pacura.
  Nu te mai citesc decat cu un ochi.

  RăspundețiȘtergere
 3. =)))). Cum mă se cacă de 9 luni în uter?=))))). Lăsând scrisul tău belea de acid sulfuric concentrat și fromos la citit e realitate. Sunt unele de parcă au primit o jucărie când nasc. Și sunt multe proaste ancestral. La unele Y-ul din frunte se inroseste romullian când văd cromozomi XY în exces. Și din dubla crăcănare XX cu Y-ul arzător au motiv belea da se ia cu mana de buric și sa sa si-o tragă în poze pe Facebook. Viața e simpla la ele. Iar când apare plodul minune petrec mulgatoarele la greu. O tânără mama ce o cunosc eu dureros de personal manca dimineață 10 sandvici-uri ca trebuia sa dea lapte. Nici lapte nu dădea dar mi se-ngrasa. Când a ajuns la suta de kile și lapte 3 picături scoase furibund din tzatze cu o mulgatoare tip seringă i-am spus: "mai, dacă mă chinui și eu dau mai mult lapte! Ia dreaq pastile si-i dam milumil ". Apoi manca sa se refacă. Acum iarna merge fără cojoc. Are suficiente straturi ca morsa sa Nu-i fie frig. Și încă mâncă! Nu trebuie sa se duca sa danseze prin Vrancea. Ca e pericol.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai, uite si explicatia seismelor recente. zgâlța zgâlța. dat ass.

   Ștergere