joi, 25 ianuarie 2018

Urmăresc aceste fete blocate pe Facebook




1. Raluca Jensen


Cauza block-ului: nu o cunosc, dar clar trebuie să aibă legătură cu faptul că, după atâția ani, Mircea Badea nu a reușit încă să-i violeze copilu
Sau cu faptul că mulți oameni hapsâni vor să-i violeze copilul. 
Oricum, ceva legat de viol. Sau de Mircea Badea. Altceva n-are ce să fie.

Bine, cât avea profil pe Facebook, niște cocalari îi ziceau că e posibil ca Mircea Badea să fi uitat de ea și c-ar trebui să-i cam treacă obsesia. Și era absolut normal ca Raluca să le spună că-i fute-n gură de lăbari impotenți. 
Dar nu cred că ăsta ar putea fi motivul block-ului.

Ce face în prezent: Slăbește pe fan page și Instagram, pentru că a avut depresie și diabet și a fost gravidă acum 6 ani.

Pune și poze cu fierturi dubioase, boabe, grăunțe și avocado, ca să vedem că nu glumește cu slăbitul și că boabele și grăunțele din Suedia nu se compară cu boabele și grăunțele din România, care e o țară de câcat, plină de violatori, pedofili și pesediști.

De asemenea, ca să nu riște un viol, Raluca a decis, cu poză și inel, că se mărită și că mai face un copil pe care să-l țină la adăpost de Mircea Badea.

În plus, educă femeile din România prin lozinca „Ești frumoasă, chiar dacă ești urâtă!” și că nu trebuie să se lase violate pentru că fac depresie, și depresia îngrașă. 

Și pe urmă nu vor găsi boabe și grăunțe în Romania ca boabele și grăunțele din Suedia, pentru că Romania e o țară plină de violatori.

I-aș spune Ralucăi că toți tipii ăia din Auschwitz erau cam anxioși, da` parcă n-am văzut vreo unu` de 105 kile.

Public: românce simple, care se exprimă prin cel mult două cuvinte. 

Sau alea care-și urează între ele ”o seară bună!” sau ”viață frumoasă!” când se ceartă între ele. Oricum, femei care au ca exemplu în viață curul lui Kim Kardashian.





2. Ioana Laura Florescu


Cauza block-ului: A scris în engleză ceva legat de fag. Sunt sigur că era vorba de arbore, și nu de un băiat care să prefere sexul anal.

Prin 2009 a mai scris și ceva de gipsy. Probabil muzica formației Gipsy Kings, în nici un caz nu a fost vorba despre țiganii cu 7 copii din Blaj, care-i scuipă în înghețată. Sau despre Raluca.

Oricum, e blocată cu intermitențe. Adică, după două luni de dispariție, va putea putea posta timp de chiar 4 ore. 
Bine, asta dacă nu descoperă cineva vreo postare din 2001 în care a scris negru (în sensul de om de culoare, nu de cioroi sau nigger). Atunci va fi activă doar o oră.

Public: În jur de 500 de inși per status, care vorbesc și ei cu pulă, coaie, nigger, fag, homalău, țigan, dar care nu-și iau block. Niciodată.

Ce face în prezent: postează de pe contul prietenului, până dispare și el vreo 30 de zile.

Fact: dacă și prietenul e blocat, https://marcicabelearta.wordpress.com/




3. Corina Băcanu


Cauza block-ului: cel mai probabil a deranjat pe cineva important.

Publicul: sare de 1k per status, așa că nu prea contează dispariția paginii personale, atât timp cât există pagina de autor.

Aici e cumva robotizată, scriind doar chestii serioase, pe le înțeleg doar oamenii care gândesc, trecându-i prin sită pe cei care o iubeau pentru selfie-uri, pisici și bucle blonde.

Plus că e cam singura pagină unde oamenii nu se ceartă între ei, nu-și fac complimente și nu lasă inimi și emoji cu veselii.

Ce face în prezent: nu știu.

Dacă înainte nu prea dădea detalii despre ce mănâncă, familie, concediu și poze cu pisici, în prezent pare că nu mănânca, n-are concediu și nici cameră foto. 
Ba are. 
Da’ nu-i prea plac oamenii în perioada asta. Deloc.

Fact: a început să semene cu CTP-ul.  N-are chelie, dar îți transmite revolta, nervii, indignarea, prin câteva fraze. Oricât de relaxat ai fi.



4. Wilhelmina Galan


Cauza block-ului: Nu știu dacă a existat vreodată un block sau dacă a ținut mai mult de două zile.
Cert este că a dispărut la un moment dat de pe Facebook, odată cu Ioana Florescu și Lorena Lupu, în 2017. 

Vreo 24 de ore – ea. Vreo 30 de zile – ele.

Dacă block-ul o fi vreun trend, sau o fi contagios, sau dacă o fi făcând victime colatarale, nici asta nu știu. 
A revenit a doua zi, a scris nervos pe vreo 3 conturi plus blog, a trecut timpul, și-a făcut profile pe matrimoniale, a scris despre oamenii din matrimoniale, a flirtat cu oamenii din matrimoniale și-a ajuns la concluzia că-s niște lăbari neserioși  care vor doar sex. 
Așa că s-a îndrăgostit de un taximetrist, un băiat din Dubai, un model, 2 medici și-un protestatar.

Public: oameni curioși în legătură cu viața amoroasă a Wilhelminei. Și Dabu Rock.

Ce face în prezent: Mânioasă pe oamenii cu poze destrăbălate, pe profilurile cu țâțe și buci, pe ăia cu prieteni doar de sex feminin, pe ăia care îi scriu chestii cu sex, Wilhelmina nu a mai făcut față stresului sexist și-a decis că trebuie să înceapă curățenia.

Ne-a povestit cu aplomb și revoltă cum a ras vreo câteva conturi false și vreo câteva conturi care nu aveau postări relevante și cum a decimat niște bipolari care o urmăresc de sub altă identitate. 
Sau soții bipolare de-ale unor foști paranoici, nebuni și schizofrenici.

Când epurația era în toi și deja lumea îi dădea idei și nume de conturi care trebuie să dispară neapărat, a apărut Dabu Rock și a făcut-o pizdă proastă.

Fact: nu căutați Dabu Rock, că nu mai există.



5. Lorena Lupu


Cauza block-ului: necunoscută.

Pentru că am supărat-o foarte tare cu postarea de anul trecut, pe care am scris-o pentru trafic și avere, faimă și aur, Lorena m-a blocat. 
Desigur că mi-am făcut cu dibăcie vreo 4 conturi la fel de false ca și primul, de unde pot să pândesc în voie ce face lumea care mă blochează, dar asta nu rezolvă întotdeauna problema.

De exemplu acum. Cum aflu eu de ce a fost zuckuită? Cum aflu eu de ce nu se mai comentează cu Raluca Jensen?!

Paradoxal,  fix asta îmi place mie la Lorena. Nu-ți va turui nimic despre viața personală pe pagina de FB. De exemplu, job. Sau iubit. Sau de ce s-a certat cu Raluca.

Mai făcea niște live videos cu o fată cu părul ars, tatuaj cu leopard și tâțe urâte, despre care are impresia că-s frumoase și merită pozate artistic. 
Da` nici acolo Lorena nu prea vorbea despre ea. Mai mult vorbea fata cu părul ars, când lua o pauză de oxigen, că în rest fuma și-și arăta țâțele urâte.

Ce face în prezent: poze foarte clare pe instagram cu blend auriu.


Fact: Lorena nu e grozavă la facut selfie-uri. Singura fată grozavă la făcut selfie-uri e Aida Silvia Strâmbeanu. Aidei îi vezi pistruii. Și nu numai.



6. Aida Silvia Strâmbeanu


Cauza block-ului: nu e blocată, dar toți băieții ar vrea să-i dea un block Aidei.

Ce face în prezent: desenează penisuri cu coaie neepilate, pe parbrizul mașinilor acoperite de zăpadă. Sau mănâncă pufuleți. Sau semințe, în pat. Sau descrie cum a picat cu curu-n cactus. Oricum, ce face Aida, bine face.

Fact: e plângăcioasă fără să fie dramatică, descrie mai bine ca oricine un atac de panică, o injecție cu insulină sau un dor mai vechi.


Public: oamenii care preferă vara și mulți băieți care ar vrea să-i dea un block Aidei.







Share on Facebook

Facebook

28 de comentarii:

  1. Mda, e evident. Wilhelmina e cea mai curata dintre toate. Wilhelmina, Daburock iti ureaza toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, si eu il iubesc :)) La fel de bune si lui ;) P.S Si sa stii ca-s virgina inca, deci is imaculata, nu doar curata (wink, wink)

      Ștergere
    2. Io-s Dabu Rock, pizda proasta, nici atat nu-ti poti da seama? De fapt ce ma mir, din moment ce tie ti se pare ca in articolul asta ai iesit bine?

      Ștergere
    3. Ostap Bender,ti-ai scos limba dintre bucile Lorenei si din lipsa de ocupatie in loc sa sugi chilotii la morti,o arzi pe blogu' lui Dinu?Mars ma' potaie inapoi la Muiena Pupu pe blog.Sclavete sarman la minte

      Ștergere
  2. Ești misogin, bărbați nu urmărești?

    RăspundețiȘtergere
  3. de abia astept sa i se sparga cosurile de pe cur aleia cu cancer inchipuit! sa vezi atunci distractie:) Ce nu inteleg e, cum pune atata lume botul la spectacolul asta jalnic. Acum cica o sa apara la Antena 1. buaaahahaha:)) daca n-ar fi trist de fals

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat! Nu stiu cum exista atat de multi prosti, care pun botul la povesti inventate. Este evident ca persoana sufera de mitomanie. Realitatea este de fapt, asta: http://infodosar.ro/d.php?dosar=8438/281/2007&submit=Cauta

      Ștergere
    2. Intr-adevar, foarte trist, ca exista atatia tristi si neasumati.. Stiti ce nu inteleg eu? Daca eu mint si voi spuneti adevarul, de ce nu aduceti si dovezi? Nu credeti ca asa ar fi corect, sa va si dovediti acuzatiile cand le faceti? Asta cu linkul catre dosarul meu si ''afacerile'' judiciare de acum 16 ani, e deja fumata, o stie tot fb, doar in jurul asteia va invartiti. Ceva nou, concret, dovedit, nu aveti? Sa vada si ''prostii'' de-i acuzati voi din lasitatea anonimatului ca voi sunteti aia de spuneti adevarul, nu ca sunteti niste cacati lasi si neasumati, care n-au nici macar curajul sa-si asume identitatea cand fac niste acuzatii, dar se straduiesc din greu sa ma improste pe mine cu noroiul din capul lor, nu? Bai, baieti si fete, eu zic sa luati o pauza, sa va faceti si o viata reala, nu de alta, dar ce vistai voi, nu se va intampla vreodata, pentrru simplul fapt ca singurii mitomani din povestea asta... sunteti voi!! Niste hateri tristi, patetici, si demni de mila!! Ati avut doi ani la dispozitie sa dovediti versiunea voastra, si...? Faaasss, nu-i asa? Normal, ce nu exista, nu poate fi dovedit. La A1 inca nu m-am decis daca apar sau nu, dar poate c-o sa accept doar ca sa va vad cum spumegati si va sufocati cu propriul vostru cacat :))). Hai, mai mancati si altceva, ca vi se-apleaca si da-ti in altele pe urma ;)

      Ștergere
    3. e cuvantul tau de fosta puscariasa pentru inselaciune, impotriva noastra. De ce nu ne dovedesti tu ca ai dreptate? pentru ca nu poti:)) hai n-ai curaj, mergi la A1, poate te iau aia la bani marunti si iese adevarul la suprafata.

      Ștergere
    4. pai e simplu, trebuie doar sa verifice cineva daca e luata in evidenta la Fundeni

      Ștergere
    5. @Anonim
      Totusi, in Romania, inca trebuie sa dovedesti tu vinovatia unei persoane. Asa spune legea.

      Ștergere
    6. O sa ne distram foarte curand, cand escroaca wilhelmina, va ajunge din nou la puscarie, unde ii este locul! Cei de la antena au fost sesizati de diverse persoane si in urma sesizarilor, au demarat o ancheta. Si ce credeti??? Nu a fost niciodata bolnava de niciun cancer si nu figureaza in evidentele Institutului Oncologic Fundeni, unde ea minte cu nerusinare ca face citostatice. Asta este doar o minciuna ordinara de-a ei, pentru a stoarce bani de la fraierii fara creier, care cred minciunile ei. S-au facut investigatii si la facultatile de medicina din tara. Ce credeti??? Nu a frecventat niciuna! Dar, cred ca stiati si voi asta! Cat despre prostitutie, din surse din anturajul ei, s-a aflat ca s-a prostituat de buna voie, ca de-asta a si lasat-o barba-su! O vreme a fost prostituata prin Olanda, apoi a facut videochat. Se mai prostitueaza si acum. Agatza mosuleti pe siteuri de matrimoniale, carora le cere 300 de euro pentru o felatie! Sper sa beneficiezi cat de curand de leucemia cea mult invocata ca metoda de a escroca! Zdreantza!

      Ștergere
    7. Bai anonim, avem si noi o curiozitate: daca e adevarat ce spui tu, unde sunt dovezile? Antena 1 a spus clar ca povestea wilhelminei a fost verificata, nu am vazut nicio dovada pe undeva ca nu a frecventat vreo facultate de orice fel, in privinta protitutiei, pot sa va spun, ca persoana din anturajul ei ca mananci cacat, pt simplul motiv ca ea e cea care a divortat de barbat, nu el de ea, in plusm exista dovezi clare ca a fost victima traficului de carne-vie, a fost una dintre martorele care au dus la comdamnarea celui care le-a traficat. Asta-i una. A doua, in Olanda a fost in vacanta o saptamana, cam greu de demonstrat prostitutia, ca a facut videochat, iarasi nu stim, dar asta nu are nimic a face cu prostitutia si nici vreo dovada ca ar agata pe cineva pe vreun site si ca s-ar prostitua, din contra, isi castiga existenta din copywriting. Ca sa spui ca nu e in evidentele Fundeniului, trebuie sa fii cel putin imbecil, oricine stie ca informatiile medicale sunt confidentiale, deci nici asta nu sta in picioare, si uite, suntem la sfarsitul anului si ''escroaca'' nu numai ca nu e in puscarie, ci e chiar bne-mersim angajata unei multinationale, cu o viata normala. Daca era ceva adevarat din cacatul mancat pe-aici, de ce nu e arestata? Unde-i rezultatul ''anchetei''? Poate ne credeti voi prosti pe noi, astia de-o cunoastem real, nu din barfe, dar mancatorii de cacat, mincinosii si ecrocii sunteti voi, astia de colportat si lansati zvonuri, nu ea ;)

      Ștergere
    8. Ca să pară că nu scrii tu, ci o persoană din anturaj, ar trebui să eviți să folosești ticurile tale verbale

      Ștergere
  4. Lorena:)) pitipoanca de cartier cu umor pe masura...umor zero, narcisism cu galeata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa...Femeia asta tot se lauda ca e actrita.Dar eu inafara de i_umor, de atunci cand si-a scos vibratoru' din poseta,n-am mai auzit si vazut-o pe undeva.Nu pot uita moaca ei dezamagita,cand a realizat ca reactia publicului nu e asa cum isi facuse ea socoteala de acasa.Si stii care e faza cea mai haioasa cu gasca asta? Ca urla pe toti peretii internetilor ca ahvai ce de mesaje primeste ea,ce agasata e ea de masculi:))))Da,Lorena.Stim.Toti umbla cu pulile scoase dupa tine,toti vor sa te execute,toti sunt fascinati de superbisimitatea ta interioara si exterioara.Doamne,ce inchipuita:))))

      Ștergere
  5. Lorena nu-ţi va turui nimic despre viaţa personală. Că n-are. Nici job. Şi nici iubit. :))))
    P.S. Mi-era dor de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zise cineva care arată aşa.
      https://www.blogger.com/profile/10156310002120720934.
      Lol.

      Ștergere
    2. Ia-te de mana cu Muiena Pupu.Si ea,tot asa link-uieste mailurile si profilul de fb,al acelora care ii da peste nas.Sau poate ca cine stie,esti chiar ea:))))

      Ștergere
  6. En 1964, Porsche lance son modèle fétiche : la 911.

    RăspundețiȘtergere
  7. În momentul de faţă,Lorena dispune de o singură oglindă pe care si-a construit-o ea însasi:turnuletul de clestar in care simte ca nu are rival(aka blogul ei*) Ca meştera cu sufletul otrăvit din basmul Fraţilor Grimm, întreaba şi ea: “Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai superbisima din univers?” Şi de fiecare dată isi astupă repede urechile(si editeaza comentariile) pentru că, în sinea ei, ştie dinainte răspunsul. Nu-i adevărat, nu are buba la cap, nu într-un sens iraţional, inexplicabil. Singurul lucru care i-a mai rămas este latratul agresiv si gratuit în numele căruia a sacrificat demult orice urma de bun simt. Asemeni tarfelor bătrâne care se vor seducătoare, vrea ca noi,comentatorii, să ne topim de admiraţie în faţa ei, să ne lepadam pieile noastre de oameni cu personalitate şi să devenim totuna cu gazda.Adica din punctul ei de vedere,un dialog nu poate avea loc decât sub forma devorării celuilalt. Rezistenţa noastra, încăpăţânarea noastra, ii scrijeleşte sufletul, ii preschimbă fardurile în noroaie şi părul rar în cioturi de pădure arsă. Dacă ar fi cu putinţă ar sparge oglinda pe care altii i-o întind ,cu fiecare remarca neconforma cu scenariile din mintea ei. De undeva, din hăul mărunt al concentrării ei decrepite, se zbate bănuiala că acei comentatori sunt răzbunarea amară a sufletului ei minţit în ani de vagabondaj,cam de pe cand se afla in Covasna,la coada vacii...

    RăspundețiȘtergere
  8. I need to to thank you for this wonderful read!! I absolutely
    enjoyed every little bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new things you post…

    RăspundețiȘtergere