luni, 6 mai 2013

De ce nu-mi plac mie femeile care iubesc animalele




Veganii români sunt oameni proști, urâți și prost informați. Bineînțeles, 90 % din veganismul român este practicat, inoculat și slăvit de femei urâțele, inutile și trecute de 30 de ani și 60 de kilograme.


Cunosc  4 vegani români și câțiva vegetarieni cu ganduri eroice de vegăneală.

90% dintre ei sunt femei. 


Dragostea femeilor pentru animale nu cunoaște limite. La fel și prostia lor.

Adică ești dobitoacă, grasă și urâtă. Adică duci lipsă de atenție și sex zilnic. Adică nu știu de ce trebuie să-mi dai în scris zilnic ce-ți pui în blide, ce scrie în rețetele tale de vegăneală și cât de mare e curul tau. Cu toată vegăneala ta, tot ai un cur mare. Dar îți dă curaj și încredere în tine să descrii public cum îți bagi dovlecelul în vânătă. Că doar tu mănânci sănătos și tre’ să scrii despre asta. Și să-ți faci poză cu spanacul ciufulit.

România, 2013.


Eu n-am văzut femeie vegănitoare slabă (Ellen Degeneres nu e româncă, ești proastă).

Adică am vazut genul ala de rahitism cu burtă, celulită pe țâțe și bulane dezosate cu hărți rutiere de vergeturi. Ăla nu e corp slab. Ăla e rahitism cu burtă de la vegăneală. Ăla nu e nici sănătos, nici futabil dar cică e pentru animale.


Că iubești tu animalele.


Că ai tu multe sentimente.


Că ai un stil de viață sănătos și multe convingeri morale.


Că iți interzice religia vegănitoare o lingură de miere. 


Că de ce să mănânci oul expulzat dorsal de găină - doar și pe tine te doare când faci căcuța.



Ești proastă. Ești proastă, frustrată și sigur ai cur de vădană. Și vrei să scapi de el, mereu ai vrut dar n-ai reușit și acum ai găsit motivul și l-ai făcut public, poate-poate te ții de el. HA HA.



Dar, vai, ție una îți pasă de drepturile animalelor în timp ce noi ne feliem salamul cu cruzime. Ție îți pasă că salamul a avut cândva o față. Tu împaci scroafa cu bișonul, tu îi pui pe aceeași treaptă, tu poți. Ce proastă ești. Și ce cur mare ai.


Și cum îți agiti tu curul tău mare povestind rețete cu bostănel penetrând soia. Și ce veselă ești tu când singurele două amice de dietă îti dau like și dau și ele din curul lor mare povestind despre drepturile girafei. Și cum dați voi șer la poza cu girafa mutilată și plângeți cu smiley-uri. Și cum vă încurajați voi și vă lăudați dieta. Da, DIETA. Se numește DIETĂ. Pentru tine, da, e DIETA. Da, din aia, de slăbit, DIETĂ.


Pentru că ai devenit vegănitoare când ai realizat că ești urâtă, grasă și de nefutut. Nu înainte. 
Înainte feliai salamul. Înainte, iubeai salamul și salamul te iubea. Și nu povesteai despre asta la fel cum eu nu-mi povestesc nici așternuturile nici blidele.


Pentru că vegănela a intervenit în viața ta anostă o dată cu curul tău mare. Nu cu drepturile animalelor. Nu cu dragostea ta pentru animale. 


Tu nu iubești animalele, tu iți urăști curul mare. De aia ții DIETĂ. 


Să iubești animelele înseamnă să ai un animal. Sau să îți dorești unul. Să-l iei din stradă.Sa-l duci la veterinar când schiaună bizar. Să nu ai bani de DIETA dar să-i cumperi coș de dormit și os de jucărie. Pentru că animalele iubesc coșurile de dormit și oasele de jucărie. Pentru că animalelor nu le pasă de curul tau mare și nici de bostaneii tăi organici. Nici de ghetele tale din piele. Nici de pantalonii tăi din piele care te încăpeau CÂND NU AVEAI CURUL  ATÂT DE MARE. 


Să iubești un Grivei înseamnă să mângâi un Grivei. Și când ești singură; nu numai de fața cu colegele tale de vegăneală. Să-l duci cu primul taxi la adăpost, cu banii pe care-i dai pe bostani organici și sală. Să-l iei din stradă, proasto. Să-l botezi Grivei. Să-i duci mâncare ieftină și pături la minus 15 grade în decembrie. Să vă jucați în zăpadă împreună cu alți Grivei. Adică să-ți miști curul tău mare. 


(Unii oameni care mănâncă parizer fac asta. Da' aștia nu-s exemple, îs criminali.)


După aia, da, poți să te faci vegană. Că poate am să te cred că e pentru animale și poate am să te cred că ai creierul ceva mai mare decât al raței pe care refuzi să o mănânci.


Dar tu ești vegană în Romania pentru animalele de pretutindeni. Pentru că, de câțiva ani, e culeanu tare să fii vegana de Romania. Pentru că toți prietenii tăi sunt contrariați, uimiți și ce exemplu ești tu pentru planetă. Și ce specială ești tu. Ești proastă, urâtă și ai curul mare. 
Și da, trăiești ca să mănânci. 
Și ești la fel de mediocră și inutilă ca ăia care vânează din pasiune. Pentru că îți etalezi mâncarea ca pe un trofeu. Pentru că te chinui să câștigi 1% atenție. ( Să știi că mâncarea ta arata ca un herpes deși ai like-uri ).


Dar vegăneala e un stil de viață și o convingere morală. Și pune pe prim plan animalul, materializează dragostea pentru Grivei și girafă.



Nu e. Nu pune. E extremism dobitoc și o durere a femeilor urâte cu curul mare. Atât.


Pentru că omul, prin natura lui, e selectiv. Și poate mânca parizer iubindu-l pe Grivei, iubind mulți Grivei și împărțind parizer cu toți Griveii de la bloc. Aia e dragoste și stil de viață.


Tu, in schimb, ești proastă. Și nu ți-ar păsa dacă ți l-aș mânca pe Grivei.Pentru că nu ai și nu vrei unul.

Dar te urăsc în așa hal încât ți l-aș mânca pe Grivei în rețetă pe facebook.








Share on Facebook

Facebook

15 comentarii:

  1. Sunt tare curioasa cum arati tu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o curiozitate...tu cum arati??

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu trag concluzia că tu, de fapt, ai ceva cu femeile grase. Şi care, eventual, nu înghit carne. Că dacă s-ar metamorfoza peste noapte în pizde focoase nu ţi-ar mai păsa nici de ceea ce mănâncă, nici pentru ce patrupede militează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu.nu-mi pasa de estetic.daca imi pasa de estetic, scriam despre femei grase.

      nu e despre facut de dragoste si oda fundului mic, daca asta ai inteles tu.
      stai jos.

      Ștergere
  4. Indiferent cum ar fi oamenii slabi grasi scunzi inalti prosti inculti ,indiferent de mentalitatea lor , de mediul din care provin ,de toate actiunile lor...cine dracu te crezi tu sa judeci? cine te indreptateste pe tine sa judeci oamenii? just one more thing: m-am uitat la poza ta si esti incredibil de dezagreabil ti-as trage un pumn in bot, efectiv cere pumni moaca ta ,amazing e ca unii oameni dau like la ce postezi tu aici .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pooza mea? poza mea. ce proasta-i ma-ta.

      http://www.tineye.com/

      Ștergere
    2. Daca tot vrei sa te bati, de ce nu-ti pui si tu o poza?Si daca tot vrei sa dai cu pumnul, cauta un loc de putut,dar sa dai cu capul, in loc sa-ti rupi vreun carpian, iti vei stalci singurul neuron ratacit din greseala si ala.

      Ștergere
  5. aooozi, Mărie, ce ți-oi face eu ție! dar tu cum îndrăznești să te iei de băiatul meu așa, a???? l-am crescut din nimic, dintr-o năfurică, ca să vii tu să râzi de el??? vezi că ți-am luat ip-ul și mâine vin la tine. am un făcăleț care abia așteaptă să te cunoască!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tanti mama lui dinu.Da-mi ip-ul inapoi, tine-ti facaletul ca ti-o trebui cand o exploda mamaliga ei de viata.Eu nu rad de el...rad cu el. Hai ca ti pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci, deci, anonime rau o freci! :))
    Ce dracu bai nene ti-a decedat umorul si in loc sa-l ingropi il agiti la geam ca sa-i incasezi pensia?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac comentariile mai mult decat ceea ce ai scris :))

    indraznesc sa spun ca eu am vazut tipa vegana ce arata bestial, de fapt mai multe dar culmea, insa nu isi fac reclama multa ptr stilul de viata pe care l-au ales si nici nu arunca cu reprosuri ca vezi doamne de ce mananci produse de la animale, cu mult bun simt si politete isi spun alegerile pe care le fac, fara sa le impuna.

    insa imi pare ca ai cam pus punctul pe i, sunt multe pers care seamana cu cea de mai sus si care isi impun alegerile...,asta nu am sa inteleg niciodata de ce o fac, ca si cu dumnezeu, trebuie sa mergi acolo, trebuie sa faci aia si aia si pe cealalalta....nu suntem oi, suntem oameni, deci gandim (asta cel putin in teorie)

    RăspundețiȘtergere