sâmbătă, 2 septembrie 2017

Urmăresc aceste fete pe Facebook


1. Lorena Lupu Rezumat: Are în jur de 24 000 de urmăritori și îți va aminti constant că are în jur de 24 000 de urmăritori.
Probabil nu ai văzut-o niciodată în vreo piesă, dar este actriță și îți va aminti și asta. Că ea este și actriță.
Asta pe lângă blogger, redactor, editor și scriitor.
Joacă într-o treabă scrisă de ea, regizată de ea și cu ea în rolul principal, unde își face două cozi, se tăvălește într-un lichid roșu dubios și vorbește cu dinții încleștați, până moare de vreo 3 ori, reînvie și vreo 20j de inși se bucură și aplaudă.

După faza asta, vei vedea pe Facebook poze cu cozi și onduleuri dramatice în lichid roșu, timp de vreo 2 săptămâni.

Este actriță și pentru că a fost la o emisiune de talente unde și-a făcut două cozi, a vorbit cu dinții încleștați și toată lumea s-a bucurat și a aplaudat când a scos un dildo din poșetă pentru că nimeni nu se aștepta să vadă dildo.

Ăia care nu s-au bucurat și nu au aplaudat, au primit block.

Are o listă de oameni blocați pe Facebook mai ceva ca Schindler în trei războaie și ține constant să îți amintească că ea vorbește cum vrea ea la ea pe pagină și că nu o plătești tu să scrie și ori taci, ori primești block.


Comentatorii: se împart în două categorii: ăia muiști și ăia nu.


Publicul: se împarte în două categorii: ăia blocați și ăia nu.

Vorbește cu pulă, pizdă, coaie, morții mă-tii de târfă muistă băga-ți-aș un camion de pule pe gât futu-ți crucea curului de javră de țopârlan.

Asta pentru că e o femeie puternică și independentă și se exprimă liber la ea pe pagină.
Și nu o plătești tu!


Fact: a scris un articol despre nu știu ce inundații în State, unde Melania Trump nu a pozat în adidași cum face orice soție de președinte, ci în pantofi cu toc. Văzând această odioasă mârlănie, Lorena s-a supărat foarte tare pe Melania.

Văzând-o în pantofi cu toc pe așa mari inundații, a anunțat cu zvâc din tastatură că Melania e o țoapă penibilă și-o nesimțită. În acel moment mulți oameni s-au ridicat și au aplaudat. Bine, niște muiști au comentat că Melania oricum doar pozează și, indiferent dacă poartă adidași sau tocuri, pe ei nu-i prea interesează Melania Trump.

Nimeni nu a mai auzit de atunci de acei oameni pentru că Lorena le-a dat block, nesuportând țopismele.


Cum îți iei block: dacă ești muist sau dacă nu ești de acord cu ea.
Sau dacă nu-ți plac grasele.


Fixații: Game of Thrones, Raluca Jensen, pisicile, Mega Image, vinul roșu, abjecția umană de Dan Alexe, Axl Rose, Protecția și drepturile femeilor grase din România, Pulică.
2. Ana Barton 
Rezumat: Are cam 20 000 de urmăritori pe Facebook dar ea nu știe asta pentru că e mult mai atentă la suferință, prietenie și feminitate, diversele forme de șoapte, dragostea încuibărită-n suflet și bucuria de a trăi.

Folosește termeni demodați din `29 ca: savuros, vremelnic, ponegrire, Petronela Rotar, șerbet și apă de la puț.


Comentatorii: oamenii care chiar înțeleg cuvintele astea și reacționează cu emoticoane cu inimă.

Inclusiv blogul ei e în formă de inimă cu lapte dulce pentru că e plin de șerbet și apă limpede de la puț.

Lângă emoticonul cu inimă oamenii scriu mereu ”Ană, ce-mi făcuși, Ană” sau ”Ană, dragă Ană”; niciodată Ana pentru că Ana suna prea modern și nu întregește dulcea imagine cu ie românească, fuior și susurul apei din puț.


Publicul: 99% femei feminine și suave, cuibărite-n șoapte dulci și care simt bucuria de a trăi arătând lumii întregi cât de femei sunt ele.


Cum îți iei block: nu-ți iei. Cel mai probabil te va ignora, îndreptându-și atenția asupra suferinței umane, neutrele vederi și delicatețea apei din puț.


Fixații: feminismul, feminitatea, bucuria de a fi femeie, emoticoanele cu inimi, cocurile, amintirile de orice fel, pisicile de orice culoare, pandantivele, ia românească, apa proaspătă din puț.

3. Raluca Jensen 

Rezumat: Se apropie de 61 000 de urmăritori în urma unui scandal cu Badea care vrea să o găsească în Suedia și să-i violeze copilul.

61 000 de oameni citesc zilnic despre copii violați, femei violate, viața după viol, viața înainte de viol, testimoniale ale oamenilor violați și cum a scăpat Raluca de viol.

Ne reamintește aproape zilnic că Badea vrea să-i violeze copilu'.
Ne reamintește zilnic că ea e în Suedia și noi în România.
Ne reamintește zilnic că Badea știe că ea e în Suedia și că o să vină să-i violeze pofticios și hulpav copilul.


Public: oamenii care uită chestii dacă nu le reamintești.


Comentatori: Lorena Lupu și mulți oameni care nu vor să fie violați.


Fact 1: Militează pentru dreptul femeii de a alăpta în public oricând și în orice poziție, indiferent dacă bebe are 3 luni sau 13 ani, povestește despre gustul laptelui, consistența lui, compătimește săracele femei care nu produc lapte, descrie bubițele cu puroi care se fac pe țâțe de la prea mult alăptat, forma vaginului la lăuze și alte bucurii materne. Da, cu poze.


Fact 2: Postează zilnic despre depresie, abuz, alăptat, diferențele dintre România și Suedia, diete, sex oral și faptul că Badea vrea să-i violeze copilu'.

Dacă nu postează o zi, te va anunța că ea a luat o pauză, că merită o pauză de la public, că iubitu' i-a sugerat să ia o pauză de la scris, că are dreptul la tăcere și va scrie cam 60 de statusuri din care tre' să înțelegi clar că ea ia o pauză.

După o zi, va reveni în forță, cu postări atașate la selfie, în care le reamintește tuturor despre frumusețea naturală, bucuria de a fi mamă și faptul că Badea vrea să-i violeze copilul.


Cum îți iei block: De regulă e pașnică, te va combate cu contraargumente și, dacă te încăpățânezi în mârlanie, te va trimite să sugi pula.

Block-ul va veni la insistențele cititorilor care văd și veghează atent fiecare comentariu. Se va lăsa cu fanfară și alămuri și, cel mai probabil, vajnicii apărători și cititori de Raluca Jensăn se vor bate reciproc pe umăr după.


Fixații: Badea, violul, alăptatul, Suedia, dietele, pisicile, depresia, violul, pedofilia, vergeturile, pupătorii de moaște și violul.
4.Vanessa Wilhelmina 


Rezumat: Femeia rachetă.

Dacă oricine poate fi văzut timp de măcar o săptămână în habitatul natural, aici nu e cazul.

Schimbă 7 locații în doar două zile și oricât de incredibil ți se va parea, în a treia zi te va anunța că pleacă din Vama Veche în Bucovina, iar din Bucovina va ajunge în Brăila și va fi deja în Cluj când tu încă nu ai terminat de citit statusul ei despre Vatra Dornei.

În doar 3 zile vei ști tot ce trebuie să știi despre mersul trenurilor, prețurile la pensiuni, temperatura apei mării, zăpezile de la cota 2000 sau cât mai e biletul de intrare la Putna.

Îți va descrie fiecare peisaj prin filmulețe live, fiecare om întalnit, fiecare câine hrănit, fiecare cameră de unde e cazată, fiecare dimineață la munte și fiecare noapte la mare, încât nu vei mai avea nevoie să ieși din casă.
Ea e ca un fel de National Geographic.


Fact: Nu pleacă nicăieri fără Rhett ( husky-ul siberian care a văzut mai multă Românie decât orice alt pet) și foarte rar va posta un selfie fără el.
Te vei întreba dacă nu cumva sunt un soi de siamezi nomazi. Sunt.


Public: Cam 7000 de oameni urmăritori și preconizez încă 7000 de câini invidioși pe Rhett.


Comentatori: în general, sunt iubitori de animale. Dacă nu sunt, ori maschează bine chestia asta ori riscă să fie blocați.


Cum îți iei block:

1. O întrebi de ce mănâncă Rhett friptură de curcan.

2. Îi dai funny reaction la o postare serioasă.

Dar, în mod normal, nu vrei să-ti iei block, mai ales dacă ești un tip neumblat ca mine. Pula mea. Am văzut 7 obiective turistice în 3 postări.


Fixații: teleportatul, botnițele, Rhett, pisicile, sistemul medical din Romania, Vama Veche, live videos, BOR.
5. Corina Băcanu 
Rezumat: 41 000 urmăritori cu intermitențe. Adică în funcție de nervi. Adică oameni care oscilează în funcție de nervii ei.
Adică îți descrie și cartofii prăjiți din comunism și cancerul cu aceeași vână.
Aparent, urăște pe toată lumea. Aparent.

Are o plăcere în a face de rahat oamenii care merită să fie făcuți de rahat și insistă pe asta în 650 de comentarii și 40 de postări pe zi cu același subiect: oamenii de rahat.

Strînge de gât indivizi printr-un singur status.
Strînge bani pentru cazuri care merită bani cu un singur status.
Mie, sincer, mi-e cam frică de ea. De asta n-o să scriu mai multe.


Public: E selectivă, dar nu prea există comentator căruia să nu-i răspundă, ori comentariu la care să nu reacționeze în vreun fel.


Cum îți iei block: Nu vreau să știu.


Fixații: Firea, BOR, vaccinurile, Grapini, țigările, pisicile, Marcica Belearta, orice chestie politică, orice incident din media, orice incident cu femei în tren, Donald Trump, hash-tag-urile, zânele cu coaie.

6. Marcica Belearta Mononoke 

Rezumat: în jur de 4000 de urmăritori, dacă e să adunăm toate conturile ei de Facebook rămase neblocate și toate femeile rămase văduve citindu-i cartea.

Fiind o persoană foarte empatică, deosebit de calmă și timidă, se exprimă cel mai bine prin poezie, unde le învață pe tinerele soții că există viață și după doliu:


”De tine-mi aduc aminte 
Florile albe de crin 
Și că tre să-ți ud mormântu 
Crucea mă-tii de cretin.” 


De cele mai multe ori va posta despre țiganii cu 10 copii din Blaj care-i scuipă în înghețată și care primesc de la stat mai mult de 39 de lei pe lună, sau despre cum poți slăbi până la 10 kilograme în doar o lună, cu condiția să nu mănânci nimic.

Asta dacă nu este în tren sau dacă nu ascultă obsesiv compulsiv Imagine Dragons.
Sau când nu leagă rime despre viață, dragoste și frumusețile naturii:


”Pe gard stă crăcită o cioară 
În cratiță-i o inimioară 
C-ai fost împuțit 
Și-acum te-am gătit 
Și cioara-i zburlită și chioară.” 


De asemenea, vorbește despre amnezie, derută, tristețe și revoltă...chestii pe care ne este rușine să le recunoaștem:


”Mama-i dusă-n sat cu Doru 
Nu știu unde-am pus toporu' 
Și-am să dau în cap la oameni 
Cu picioru'.” 


Fact: Statul român ajută un om afectat de MS (scleroză multiplă) cu 39 de lei pe lună. E de râs.

Ca să râdeți mai mult: http://www.hergbenet.ro/carte/poezii-pentru-vaduve-marcica-belearta


Comentatori: văduvele


Public: nu țiganii


Cum îți iei block: ești țigan cu 8-10 copii și îi ceri țigări.


Fixații: Miyazaki, dietele, țiganii, Emag, pisicile, Corina Băcanu, Blaj, Xanax, Netflix, American Horror Story, Lidl, Imagine Dragons, Warcraft, fagii.Voiam să subliniez că fetelor ăstora le plac pisicile.

Share on Facebook

Facebook

65 de comentarii:

 1. Mulțumesc, Dinu, pentru neutrele vederi. Și Javier îți mulțumește. 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Superba selectie, dar cel mai mult imi place cum e periata ana barton, aceasta tarancuta multifatetata, narcisista, cu ifose desuete si care va pacaleste usor, naivilor! Un amestec strident de neam prost, pretentii de mare scriitoare pentru o submediocritate ce este, miliarde de poze cu propria figura, barfa, muuuuulta barfa, dar pe din dos, ca sa nu stricam imaginea de icoana pentru chiori, cam asta gasiti pe pagina ei, toate piperate cu niste basini de nesatisfacuta. Mama la toti ratatii. Daca in Romania ana barton inseamna omul bun, io ma arunc in primul gard electrificat, in curu' gol.

   Ștergere
 2. Pe Vanessa Wilhemina ar trebui sa o urmareasca un psihiatru

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stii ca ma urmaresc vreo 12. Declarati. ;) Multumnesc pt spiritul de observatie, daca vrei iti obtin si tie o consultatie gratis la vreunul, macar cat sa te ajute sa ai coaie, cand comentezi ceva la adresa cuiva, sa-ti asumi si cele spuse, nu s-o faci anonim ca ultimul lache. ;)

   Ștergere
  2. Maricica mea cea bună și frumoasă. Ps.D.C.bj

   Ștergere
  3. Incerci sa fii simpatica dar nu iti iese. Profil fals ai si tu, tot contul tau e o minciuna. Eu stiu prea bine cine esti, astept doar momentul cand vei incerca sa mai tepuiesti lumea. Urata esti, carisma iti lipseste deci cine te urmareste o face din mila...sau pt catel. Si ca o adevarata sociopata ce esti, ai inceput sa pupi in fund persoane precum Corina Bacanu,poate poate iti vor promova maculatura. Stai in banca ta si nu mai profita de oameni

   Ștergere
  4. O proasta cu pretentii de femeie citita, o agramata, dar mai ales o prostituata escroaca! Minte cu nerusinare ca are leucemie, pentru a stoarce bani frierilor, care nu gandesc si nu realizeaza ca este o escroaca mincinoasa. Sper ca pana la urma sa fie dovedita de cei de la Antena, care au demarat o ancheta, urmare a sesizarilor facute de public! Am o vecina care lucreaza la Antena si mi-a zis ca in urma anchetei demarate, s-a dovedit ca nu a urmat nicio facultate, nu a profesat niciodata ca medic (ea neurmand o facultate, locic!) si nici nu este in evidentele Institutului Oncologic Fundeni, ca bolnava de leucemie!

   Ștergere
 3. Cum ai putut uita de Michelle Laur Nedelcu, cea care tine sa amintească de nspe mii de ori pe zi ce slaba e ea după 3 nasteri

  RăspundețiȘtergere
 4. Inseamna ca n-o cunosti pe Iosefina Penesel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013046595721

  Fana a actualei echipe din Craiova, se cearta cu absolut oricine se ia de echipa, jucatori, suporteri! Este principalul dusman al lui Adrian mititelu! :))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 5. Geez, ma ustura ochii la cum arata articolul pe telefon mobil.

  RăspundețiȘtergere
 6. Draga Pilat, multumesc de caracterizare, m-ai prins in cateva cuvinte cat n-a reusit psihologul meu in 12 ani! :)) N-am mai ras de mult asa, insa m-am analizat temeinic si recunosc spasita autenticitatea descrierii tale. Rhett inca nu s-a pronuntat, doarme si suspectez ca va clipi albastru si indiferent, dar cred ca de-ar sti sa citeasca si el ar fi de acord cu tine, nu suporta deloc selfie-urile, dar ii plac calatoriile.A, si nu, nu suntem siamezi, el e copilul meu dintr-o alta mama. Stiu, suna patetic, dar ma preocupa prea putin ce cred altii, si mai mult ce simt eu. Iar friptura de curcan primeste la recomandarea veterinarului, desi el ar prefera curcanul viu, dar deh, si eu as vrea o lume mai buna, dar nu putem obtine mereu ce vrem. Promit sa te mai plimba cat de curand, si recunosc ca postarile astea sunt la cerere, deci iti fac loc si tie, promit si-un live cu dedicatie. ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 'ma preocupa prea putin ce cred altii'

   sigur ca da. iar eu sunt vegan

   Ștergere
  2. "Patetic" inseamna in limba romana "cu patos". In engleza, "patetic" inseamna "jalnic". Incearca sa te uiti la filme fara subtitrare si nu vei mai portci limba romana.

   Ștergere
  3. Apropos. De la ce iei vacanta?

   Ștergere
  4. Foarte tare asta cu "patetic " :))

   Ștergere
  5. Ia vacanta de la prostit lumea pe Facebook.

   Ștergere
  6. Ia vacanta de la prostit lumea pe Facebook.

   Ștergere
 7. Foarte tare. Pe două dintre ele le urmăresc și eu, ai facut descrierile perfecte :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce de timp are lumea... Unii ca sa scrie, altii ca sa-i citeasca... Din ce-or fi traind oamenii astia?

  RăspundețiȘtergere
 9. La Corina iti iei block daca activezi la Raluca Jensan. Parol. Era sa uit! Si daca nu cumperi tricou cu coaie si dup'aia postezi un selfie si ii dag tag.

  RăspundețiȘtergere
 10. Despre Maticiuc nimic , nimic ?

  RăspundețiȘtergere
 11. După articolul ăsta, unele speră că le vei urmări și-n offline. Ceea ce, mnoa. :)

  RăspundețiȘtergere
 12. ce tare e aia care se crede dumezeie pe tarlaua ei, pana vine dumnezeubergu sef si-i trage una peste bot de se-nvarte ca dildou fara trafic 30 de zile:)) Acum nu mai vinde 153 de carti, vinde 142. Pe aia cu cainele, n-ai nimerit-o. In piata. La obor. Cu mainile in sold. Acolo ii e locul.

  RăspundețiȘtergere
 13. Baiatu cu articolu ai 4 perechi de coaie, frate. Si scrii bine. Proastele cu parastas se trag de lindice de aseara. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  RăspundețiȘtergere
 14. sincer vorbind, nefutute ca astea gasesti cam 3 la leu in orice piata

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. CoRECT! Puscariasa (Vanessa Wilhelmina PLM), e nefututa sefa! O mai tavaleste cate unul o data si imediat scrie ca e indragostita! Apoi, ii da ala papucii si imediat scrie cat de jalnic este respectivul, desi ea este cea mai jalnica fiinta!

   Ștergere
 15. frate mi-ai facut ziua mai frumoasa cu dereglatele astea :) . iti foarte multumesc :)))))))

  RăspundețiȘtergere
 16. Clar nu te-a luat cu vreo excitare mentală urmărind-o pe vreuna pe cititelea.

  RăspundețiȘtergere
 17. Da', ma rog, cine-s damele astea?!?!?! Si cu ele, si fara ela, omenirea merge inainte. Mai ales fara ele.

  RăspundețiȘtergere
 18. Tu chiar ca esti fraier, pe una o bagi in cacat, de altele scrii relativ neutru. Nu e corect. Cam bou

  RăspundețiȘtergere
 19. Da, chiar..De ce nu urmăreşti pe faimoasa pe scara blocului de Petronela Rotar ?? Ai afla cât de monumentală,unică, specială şi supra-mega e ea....Uite cum ratezi centrul universului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O urmaream si eu la un moment dat pe Petronela, pana l-a balacrit pe Plesu acuzandu-l ca ar fi cerut concedierea unei amarate dintr-o librarie pe motiv ca nu l-a recunoscut. Plesu n-avea nici o treaba, nici nu a stiut de unde vine nebuna si ce vrea de la el...s-a dovedit a fi o acuza falsa, iar madama asta asa-zisa jurnalista nu a fost la fel de patimasa in a-si cere scuze cum a fost cand a dat cu cacat. M-a deranjat lipsa de coaie asa ca nu mi-am mai pierdut timpul cu aberatiile ei.

   Ștergere
 20. Nu ştiu cum le-ai găsit pe fătuţele astea, dar am o mică senzaţie că tu ai timp liber destul să mai faci o facultate :))

  Mă simt tot mai motivat pe zi ce trece să-mi fac şi eu blog.

  RăspundețiȘtergere
 21. Nu le cunosc pe toate dar clar Corina Bacanu face cea mai buna muie in cur. Curvele tot curve raman indiferent de zona de provenienta. Majoritare moldovencele.

  RăspundețiȘtergere
 22. Vai, prietena mea Lore. Doar un adaos: ii place sa editeze commentariile de pe blog sa-si faca reclama. Om cu 0 caracter.

  RăspundețiȘtergere
 23. Superba selectie, dar cel mai mult imi place cum e periata ana barton, aceasta tarancuta multifatetata, narcisista, cu ifose desuete si care va pacaleste usor, naivilor! Un amestec strident de neam prost, pretentii de mare scriitoare pentru o submediocritate ce este, miliarde de poze cu propria figura, barfa, muuuuulta barfa, dar pe din dos, ca sa nu stricam imaginea de icoana pentru chiori, cam asta gasiti pe pagina ei, toate piperate cu niste basini de nesatisfacuta. Mama la toti ratatii. Daca in Romania ana barton inseamna omul bun, io ma arunc in primul gard electrificat, in curu' gol.

  RăspundețiȘtergere
 24. eu vin de pe blogul Lorenei, isterizata de acest articol si de un scandal cu Marcica. Acum stau si ma gandesc oare de ce ce? Mi se are ca ai scris mult mai rau de alte fete. Oricum se zice ca "The only thing worse than being talked about is not being talked about"

  RăspundețiȘtergere
 25. Daca le stii pe toate astea, inseamna ca esti in aceeasi bula cu ele. Le-am urmarit pe Lupu si Jensen o scurta perioada, dar am renuntat repede. M-a coplesit frustrarea lor si m-a intristat lipsa medicatiei. Daca Raluca mai are vreo sansa (poaate), Lorena este beyond hope. Bacanca mi-e draga rau si o urmaresc in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 26. Cainii latra, caravana trece... Fiecare isi intoxica mintea cu cine si cu ce vrea...

  RăspundețiȘtergere
 27. Bai, am ras bine citind astea. Mai ca as incerca si eu sa ma cuibaresc nitel si vremelnic in soapte dulci. Oare pot s-o enervez pe Ana cat sa-mi dea un block ca sa-nteleg si eu suferinta umana?

  RăspundețiȘtergere
 28. mi-a aparut in news feed dupa ce am citit articolul :))
  Lorena Lupu ( iUmor )
  https://www.youtube.com/watch?v=4jU7REi65YU&feature=youtu.be

  RăspundețiȘtergere
 29. Ai uitat de stimabila acesta : https://www.facebook.com/ivanna.ravac
  O alta mare actrita,model,DJ de renume prin centru vechi si litoral,haterita de grase(nu stiu cum este prietena cu Lorena,ipocrizia este mare...stiu!) si nu in ultimul rand blogger...

  RăspundețiȘtergere
 30. Nu esti primul care le taxează pe aceste vulgare cerșetoare de atenție. http://www.theflyonawall.com/2017/03/despre-lorena-lupu-si-raluca-jensen.html

  RăspundețiȘtergere
 31. Excelent articol! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 32. Dacă te încăpățânezi în mârlanie, Raluca te va trimite să sugi pula lui Mircea Badea?...

  RăspundețiȘtergere
 33. Dacă te încăpățânezi în mârlanie, Raluca te va trimite să sugi pula lui Mircea Badea?...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te repeti, te repeti, te...
   Nautilius, tata, tu esti?! Ce cauti la ora asta pe netzi!?

   Ștergere
 34. Mi-a placut expozeul facut de autor...Nu le cunosc pe aceste femei ptr. ca am renuntat demult sa citesc articole scrise de catre aceasta specie umanoida..( sunt cam misogin trebuie sa recunosc )..tocmai din motivele enuntate de catre autor pe care inca odata tin sa-l felicit atat ptr. spiritul obiectiv, usor ironic si cu ceva umor vis a vis de subiectele comentate...Intrevad evidente calitati de scriitor,umorist satiric al autorului acestui articol...Felicitari !

  RăspundețiȘtergere
 35. Am sters trei comentarii super lungi si super inteligente ca sa il postez pe asta: Ha ha ha haaaaa!

  RăspundețiȘtergere
 36. Te citeam intr-o vreme, apoi... te-am uitat. Dar imi pare bine ca Mucegaiul mi te-a readus in minte. Mi-ai facut seara si iti multumesc pentru asta.

  RăspundețiȘtergere
 37. Ever wanted to get free Google+ Circles?
  Did you know that you can get them AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Add Me Fast?

  RăspundețiȘtergere
 38. This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me.
  Kudos!

  RăspundețiȘtergere
 39. O semnez si-o dau 'nonima ... ca sa il parafrazez pe ... Caragiale, cred.
  Am ras de am ramas prost. Sincer, numa cand ma gandesc la numele tzoapelor astora, iar ma apuca rasu' :)
  Stie toata lumea dialogul ala :
  - Mare e gradina Ta, Doamne!
  - Stiu fiule, dar din nefericire, multi sar gardul!

  RăspundețiȘtergere
 40. Despre aceasta Wilhelmina Galan, aka Vanessa, ai omis sa spui ca la fel cum se teleporteaza in 7 puncte, diametral opuse, ale tarii, in decurs de 2 zile (noroc cu optiunea FB, ca poti spune ca esti in Honolulu, desi esti la Maciuca), deci, revenind la subiect, ai omis sa spui ca la fel de repede face si chestii, cam ca Fat frumos (probabil a fost fascinata de povestile cu el, in copilarie). Daca urmaresti emisiunea de la Antena, la care s-a inscris sa participe (deci, ca sa se stie, ca nu a fost invitata ca e vreo vedeta, ci s-a inscris la un casting, la care se poate inscrie orice terminata ca ea), vei observa cum in decurs de numai cativa ani, adica de la 18 ani si pana la 27, a reusit sa se si prostitueze (de la 18, la 22), sa nasca, sa creasca copilul pana la 2 ani si jumatate, sa urmeze o facultate de medicina de 6 ani (desi nu figureaza in evidentele niciuneia), sa profeseze 3 ani si sa atinga si performanta de a fi in puscarie la 27 de ani. Oricum ai socoti, da cu virgula. Deci la 22 de ani naste + 2 ani si jumatate cat traieste copilul + 6 ani facultatea + 3 ani profesare => ca ar fi avut cam 33 cand a terminat toate astea. Dar, ea la 27 era in puscarie. Probabil ca acolo a profesat si tot asta numeste ea facultate. Ca stii, mai sunt cate unii puscariasi, care numesc puscaria, facultate. Cat despre leucemia inchipuita, prin care smulge banuti si lacrimi fraierilor de pe net, dar apoi este atat de prosta incat, uita cum a plans cu o saptamana inainte, ca are nevoie de bani, ca citostatice, ca kkt, iar la numai cateva zile, isi cumpara bilete pentru Italia si haine de brand, din banii fraierilor. Eu sper ca aceasta curva care este karma, chiar sa-i dea ceea ce minte ca are, adica leucemie! Evident, nu exista in inregistrarile Institutului Oncologic Fundeni, ca fiind pacient cu boala despre care minte cu nerusinare ca sufera, desi ii minte periodic pe fraieri, ca merge sa faca citostatice acolo. Vorba unei tipe: pe curva asta escroaca, o stiu eu de vreo 8 ani ca minte ca are cancer!

  RăspundețiȘtergere