sâmbătă, 10 mai 2014

Indila e de câcat și alte povestiri


 
 

Urăsc din inimă genul ăla de adidași cu platformă și rog femeile care bagă copita în așa ceva să vină cu un banner de atenționare cu Ortopedie și traumatologie. Serios. Sunt de câcat. Ca și Indila. 
Cred că am rămas singurul de pe planeta asta care e deranjat sever de miorlăituri franțuzești cu ondulații tropicalo-orientale.
E ca un fel de râmă cu perucă pe care o doare la lingurică și bagă o dârdâială din aia cu videoclip dramatic și toată umanitatea plânge și râde, fredonează și covărează. 
Senzațional : cover Indila făcut de o fetiță de doar 2 ani! Covăr Indila făcut de fratele meu surdo-mut! Covăr Indila cântat în filipineză de o bunicuță ucraineancă protestatară! De necrezut! Un băiat de doar 42 de ani cântă Indila din coiul stâng! Like and Share!

Și mă mai enervează oamenii care folosesc zic sau am spus sau am zis sau orice chestie din asta la final de propoziție bășită. Apare de obicei când argumentezi un câcat foarte mare și trebuie să-l întregești. E ca un fel de moț al câcatului care arată cât de deștept și hazliu ești tu. Saaau, poate fi doar opinia perso anală de care ești foarte mândru dar nu vrei să jignești câcatul vecin.

De exemplu : Câcatul meu este foarte mare și deosebit de important, nu știu dacă se poate compara cu câcatul tău adolescenitn dar hai să folosim două olițe și măsurăm după. ZIC ȘI EU.

E o expresie inutilă, hibrid, plicticoasă și folosită atât de des și de atât de multă lume încât a ajuns previzibilă. Mie, cel puțin. Deja știu că dacă îmi scrie o anumită persoană sau mă comentez cu anumită persoană va folosi și zic-ul în final. Ca bășină. Deci. Vă rog eu frumos. Nu mai flatulați.

Și ca să închei pe un ton optimist:

Vești bune de dimineață!!!

O fostă de-a mea din preistorie care mă urâște până la infinit a fost mușcată de un pitbull.
Partea tristă- de fund. serios. Dureros și jenibil.
Partea amuzantă- mereu se plângea că are curul mare.

Nu-l mai are.

 :D


Share on Facebook

Facebook

5 comentarii:

 1. Vai Dinule, dupa palma data de Sf Bacterie in postarea "traiti-ar frantuzoaica" acum si tu?
  Duamnee cum o sa mai traiesc eu cu rusinea ca imi place fata asta si totui te citesc. Adica eu chiar ma suicid dupa ea, o iubesc!
  Ce ma fac? Mai putem noi fi prieteni dupa ce ai daramat-o dupa piedestal si ai tavalit-o prin căcat? Si nu orice fel de cacat da? Ci prin oribilul cacat cu i din i!
  La naiba, nici macar diacritice nu am pe calculatorul asta, sa te spurc cum trebuie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tu nu te pui. tu nu crezi in puterea facebook-ului de a-mi stica buna dispozitie.
   cu fata n-am nimic. daca se nastea in africa de sud si canta la sticla de cola.

   Ștergere
 2. PS: Daca e intradevar caine de rasa aia, acum fosta ta are curul mai mare ca inainte, pentru ca tocmai i-a crescut un pitbull pe cur!

  RăspundețiȘtergere
 3. =)) pe bune Dinule, iar ai comis-o! de cand am citit aia cu viermele ce se onduleaza pe o chitara zis Ada Milea, io pe barbatul nefemeie nu o mai ascult! =)). e ceva sacru sa o evit total. acuma si cu Indila? =)) nici pe-asta n-o s-o mai ascult. =))). si ea la dosarul rotund va fi aruncata=)) adica la cos.
  fosta ta din preistorie a fost muscata! bai sa nu pateasca dreaq cainele ceva, sa turbeze naibii! ca anumite preistorice acumuleaza turbarea latent in partile dorsale.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vreau un duet ada milea - indila. ca as povesti despre rame si intenstine cu mai mult patos.


   - sa mearga la veterinar :D

   Ștergere