joi, 10 aprilie 2014

Am pus alaltăieri o mașină la spălat și nu a terminat încă
Procedez cu prelungitor la prelungitor la prelungitor pentru că are un cablu mic și singura priză apropiată e pe hol. 
Că doar n-am nevoie de priză în bucătărie, unde e mașina. 
Că s-a gândit cine a sculptat blocul că de ce priză în bucătărie.  Pe atunci nu existau storcătoare de fructe, mixere, microunde și vibratoare.

Plus că mașina e SH și eu nu sunt atât de meseriaș încât să-mi făuresc o priză în bucătărie.

Bine, aș putea muta mașina pe hol, dar pe hol e frigiderul care e băgat în priza de pe hol.
Oricum aș da-o, complicat.


Spăl de 3 ore pe program scurt. Nu pot folosi altă tehnologie din casă pe motiv că mi se ard siguranțele. Nu aspirator, nu storcător, nu vibrator, nu instalație la brad. Mă piș pe întuneric.
Bine că laptopul e pe baterii.

Spală de 3 ore și mă gândesc cu frică că nu se va mai opri niciodată. Chiar. Dacă nu se va opri niciodată? Nici dacă o scot din priză. Să nu mai pot pleca niciodată de acasă. NICIODATĂ! 
Să mă factură la lumină, să mă zgomot cârâit, bârâit și hurducăit, mai ceva ca vecinul când o fugărește pe nevastă-sa cu toporișca.

Serios. Mă omoară zgomotul. 

Uneori tace și, în pauza aia, se aude zgomotul cristalin al nopții gălățene: foșnetul caisului din fața geamului, un câine urlând în depărtare, clinchet de clopoței chinezești, o ambulanță veselă, vecinul de la 3, trăgând apa.

Voi continua să despodobesc bradul.
Îmi cer scuze dacă vă încarc cu problemele mele.

Share on Facebook

Facebook

2 comentarii:

  1. Mașina de spălat e o minune! Cum știe ea sa se învârtă, cum trage apa și umezește hainele mixate! Dar fiind surogat de soție nu funcționează dacă Nu-i scoți piroanele din spate! Ce?! Ai mai văzut muiere sa funcționeze normal cu pironul în dumneaei? La fel și mașina de spălat! Dacă îi lași pironul în spate o ia la sănătoasa prin casă fericită și dardaind a proastă. La fel cu ștecherul. Pai mai Pilate! Ștecher și priza din peretele sculptat! Fără adăugiri ca nu facem trenulețul cu doamna ce se învârte orgasm ic. Ca dacă mai chemam prelungitoare or sa o alimenteze cu inteligență de sar din perete siguranțele. Taie-i cablul, baga adaos și izoleaz-o karmic și faci cablul luuuung sa ajungă la sursa de iinteligență. Apoi intromosionează ștecherul dornic în priza cea curentatoare spune-i vorbe dulci și mangai-o pe la butonul de pornire și sa vezi ce fericită va spală rufele lui Pilat! O zi bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut și eu probleme din astea când eram borac prost, la facultate. Problema se rezolva foarte simplu punând cuie acolo unde acum ai siguranțe. Ori arzi ca sobolanul ori spală masina ta mai usor și mai misto decât toarce motanul!
    Limpezire plăcută, până la paște ai timp!

    RăspundețiȘtergere