sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Probleme de sănătate  
(Pentru că Radu Alexandru și pentru că există femei care zgârâie la ușă și prin internet)Povestea e simplă. Ești în 1996 e.n. și ești puțin matrafoxat și cam vesel despre femei.
Pe melodie de Prodigy, parchezi la una - că ești plictisit.
O fuți - că ești plictisit.
Îi promiți câcaturi - că ești plictisit.
Pleci devreme că ai treabă și ție, personal, nu-ți face plăcere să dormi în locul în care a fost produs sexul. Pentru că umed, șifonat și îi pute gura dimineața. 
Iar când te descoperă, vrea să o pupi ca noaptea trecută (când erai beat). Și să-i faci cafeaua, să stabilești melodia VOASTRĂ, să două ouă în tigaia VOASTRĂ, să duș ÎMPREUNĂ, ca să-ți arate ea ție cum scoate romanticul din tine. 
Adică genul de horror serios - premiat la Cannes. 


Pleci. Te sună. Unde ești? Tocmai ieșeai din blocul ei.

Te sună. Unde ești? Tocmai cumpărai o șaormă din fața blocului ei. Sau șaorma alternativă de `96.

Te sună. Unde ești și la ce te gândești? Ești în autobuz și te sprijini de o bară lipicioasă. Te gândești la tipul din spate care scuipă semințe. Are o coajă lipită pe buza de jos.  
No homo.

Te sună. Unde ești și la ce te gândești? Te caci. Dar îi spui cât de mult la ea te gândeai. Nu trage apa. Nu trage apa. N-o trage. Se aude. Și nu ți-e teamă de iadul veșnic dacă minți, dar ți-e frică să o minți. 

Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună.Și te va suna și în 2006. Și în 2014. 
Desigur i-ai putea tăia capul, dacă nu i-ar crește șapte în loc. Șapte capete care te tot întrebă unde ești, ce faci și la ce te gândești. Gen Matrix - regizat de 3SudEst. 

Și chit că nu-i vei răspunde cu update-uri, EA ȘTIE!   
Știe ce bioritm ai, știe când te culci și când te trezești, știe ce muzică ascultai în `87, pentru că a devenit brusc preferata ei. În 2014.
Știe că ți-ai vândut un rinichi și îl va vinde și ea, la aceeași clinică. Că poate-poate vă veți întâlni.
Știe în ce budă publică te ușurezi. Acolo va merge și ea, ademenită romantic de urina ta.
Ai un gând caritativ, să-ți donezi rinichiul number 2 ca să-l mânânce copiii din orfelinat? Ea va fi acolo, pe urmele tale. MEREU! Nu contează că sunt 48 de orfelinate în oraș, ea va fi pe urmele tale, fotografiind orfani și rinichi.
Desigur, motivul ei public va fi că ce bună și miloasă e ea. Și cât ajută ea copiii orfani. Și va aștepta aplauze, chit că tu ești cel care-ți donezi rinichii acolo. 
Pentru că să vrei să-ţi dea atenţie oamenii din jur e o nevoie normală. Dacă ești redus mintal.

Că dacă tu faci un câcat semeț, asta vine și-l împletește cu broderie pe margini, bașca poze cu ce câcat mare și brodat a găsit ea. ARTĂ. Ştiţi ce e hazliu, penibil şi trist? Că te descoperă și în 2014, deși ți-ai schimbat numele din `96, buletinul, adresa, zodia,  prietenii, standul de la care cumpărai șaorme, ți-ai tăiat capul la centru de medicină estetico-nucleara și acum ești o fetiță nigeriană de 12 ani. EA ȘTIE! 

S-a apucat de băut și se gândește dacă să te sune. 

Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună. Te sună.

Revin cu poze vesele.


Share on Facebook

Facebook

5 comentarii:

 1. Exista asa ceva? Acum stiu de ce nu mi-au priit femeile. E de la rinichi.

  RăspundețiȘtergere
 2. =)). Sigur exista! si in toate se oglindeste prostia absoluta. nici mie nu mi-a priit femeia." ia papucii de bucatarie, ce faci? intrii cu papucii de bucatarie in sufragerie? hai mai repede acasa sa mancam impreuna, vezi ca ti-am pus ciorapii murdari sub perna sa visezi frumos!, te iubesc pui! nu pot fara tine, este orele fix 18.45, daca vrei alea alea in 10 minute maxim sa incepem ca maine implementez SAP-ul porcule si trebuie sa fiu odihnita, cum? n-o iubesti pe mami? dar de ce nu vrei sa ma conduci la buda la restaurant involuatule? cum adica "nu vreau sa-ti auzi susurul"? daca intra cineva peste mine? cum nu-i nici o sansa? ce vrei sa spui porcule?aaa.. nu-ti place supa facuta de mama! adica de ce spui ca-i facuta ca vrajitoarea? cu linguira de lemn invartind haotic in ceaun tulbure?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Auschwitz Birkenau. Eu ma voi feri toata viata de locuit impreuna.

   Ștergere