marți, 5 februarie 2013

Pisici
Există pisici cu nasul roz, lângă borcanul cu dulceață de trandafiri.

Există pisici negre cu mult alb sau albe cu mult negru, pisici Oreo, pisici zebră, pisici care-și cară puiul pe zebră, pisici tărcate, pisici pătate, pisici tigrate, pisici de nisip, pisici în nisip, pisici scorțișoară, pisici care desfac gheme si pisici care se fac ghem, pisici cu nume urâte, pisici cu numele tău, pisici fără nume, umbre de pisici, urme de pisici, pisici cu urme de lăbuțe în zăpadă.

Sunt pisici cu pernuțe roz, lângă borcanul cu dulceață de trandafiri.

Sunt pisici cu pernuțe negre cu alb, pernuțe Oreo, pernuțe pe zebră când își cară puiul, pernuțe pe ghem, pernuțe făcute ghem.

Există pisici care miros moale a pisici, pisici care miros a tine, pisici care miros a Oreo, pisici albe cu miros de lapte, pisici cu parfumul tău, pisici cuminți pufoase, pisici încâlcit de pufoase.

Încă mai sunt pisici tărcate pentru că s-au alintat de scări vopsite, mai sunt pisici albe caimac, pisici în frac cu papion, pisici cu blană scorțișoară, pisici care au fost la zoo și-au ales să fie pisici tigru și pisici zebră și pisici pinguin, pisici care au mieunat în Egipt, pisici Sfinx. 

Mai sunt și pisicile care nu știu cum arată. Pisici cu urme de lăbuțe în zăpadă, lângă intrarea în bloc, care nu știu nici gheme, nici perne, nici lapte, nici Oreo dar își traversează puii pe zebră. 

A fost odată o pisică neagră, cu nas negru și pernuțe cuminți lângă borcanul cu dulceață de trandafiri.Share on Facebook

Facebook

5 comentarii:

  1. am avut o pisicuta neagra si inca imi mai este dor de ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. pisicile cu părul alb și cele cafea-cu-lapte au nasul roz, pisicile cu părul negru au nasul negru. bine că nu-i și la oameni așa, că atunci cei blonzi ar avea nasul roz iar cei bruneți l-ar avea negru... :D

    RăspundețiȘtergere