duminică, 16 septembrie 2012

So lolli




Nu-mi place de mine azi. Nu-mi place turnul înclinat din farfurii nespălate, starea de mahmureală care datează de vineri, că am avut chef de băut, că mă trezesc flămând, că fumez micul dejun, că fumez unde dorm, că mănânc unde fumez, fumul că vecina gravidă prăjește pește.

Mă simt ca o femeie însărcinată. Și ca o mâncare sleită. Mă simt ca o femeie însărcinată mâncând o mâncare sleită. Leșinată-caldă pe canapea, cu gleznele umflate, cu părul urât, lipit de ceafă, în luna a opta, butonând telenovele și transpirând maioneză.

Nu înțeleg fetișurile cu femei gravide și lipicioase, iar eu înțeleg cam toate fetișurile.

De când a plecat Ruxandra, am frigiderul fermentat și plin cu termene de valabilitate depășite. Chestii pentru femei gravidconstipate sau găini. Activia cu grăunțe. Lapte Zuzu. Un măr moale și creț. Fulgi de porumb la cutie. Ambalaj cuttering cu un meniu deja incert. Un ecler tare. O felie de pepene din august. Compot de piersici. Iaurt cu piersici. 

Mă bucură conserva motanului. Excepția din estetica urâtului.

Mi-e teamă să uit frigiderul deschis. Mi-e teamă să nu uit frigiderul deschis. Miroase a ceva greu de identificat. Miroase greu.

Mi-e teamă că mă vor găsi viu când se vor aștepta să fiu mort.
Vor veni două ambulanțe, dintre care una roșie, niște pompieri chipeși, niște poliție, un medic legist cu bască, niște presă. Vor vorbi tare, vor gesticula și mai tare, vecina se va opri din prăjit pește și graviditate și va vorbi la telefon.

Mi-e teamă că îmi vor sparge ușa și mă vor găsi viu lângă frigiderul meu mort. Atât de mort că nu-i vor putea stabili data decesului. 

Frigiderul meu e motivul pentru care fetele anorexice își mângâie umede coastele.

Cum am slăbit multe kilograme. Secretul. Pop-up cu poză care apare pe site-ul meu porn preferat, lângă cel cu mărirea penisului. Poza frigiderului meu cu ușile unduios crăcănate.

Azi sunt îndrăgostită cu fundițe, picioare albe goale și lingând un lolli so lolli.
Azi sunt un tip mic, chel și cu burtă, care colecționează timbre și pe care-l cheamă Melvin.
Azi sunt o tipă care își adună facturile pe fugă, hrănește pisica, bea vin roșu și trăiește impecabil.
Azi sunt o tipă mică și cheală pe care...

Azi sunt un bărbat cu cont de facebook care se amuză plescăit pentru că sunteți previzibili. Mâine urmează citate demoralizante și inspiraționale cum că luni e prea luni și ce spaimă, muncim încă de luni și hai să ne câcăm pe noi. Vă câcați pe voi autosuficient o dată pe săptămână. So, have a lolli.
Share on Facebook

Facebook

5 comentarii: